Stobag Pergolino met Somfy motor

Windvaste terrasoverkapping van Stobag in Nijmegen

Recentelijk heeft Deco Zonwering een robuuste Stobag Pergolino zonwering geplaatst bij een woning aan het water in Nijmegen. Dankzij de unieke constructie met twee palen en twee liggers biedt deze terrasoverkapping maximale stabiliteit, zelfs bij sterke wind. Uitgevoerd met een Somfy motor en afstandsbediening, kunnen de bewoners nu genieten van hun terras, ongeacht het weer.

Windbestendige terrasoverkapping aan het water

De bewoners van Nijmegen kwamen met de specifieke vraag voor een windbestendige terrasoverkapping met uitschuifbaar doek. Omdat de woning aan de waterkant geplaatst is, staat er vaak flink wat wind in de tuin. Daar moet de zonwering natuurlijk wel tegen bestand zijn.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek in de showroom van Deco Zonwering namen onze adviseurs uitgebreid de tijd om hun situatie, wensen en eisen te bespreken. Door alle beschikbare opties te laten zien en advies te geven, werd al snel duidelijk dat de Pergolino van Stobag de ideale oplossing was. In de showroom konden ze de materialen en de automatische bediening in werking zien, wat een groot voordeel biedt ten opzichte van online bestellen.

Vaak komen klanten met een idee voor een bepaald type zonwering en blijkt uit een persoonlijk gesprek dat een ander type veel beter past bij hun wensen. Dit onderstreept het belang van persoonlijk advies op maat. Benieuwd welke zonwering de beste oplossing is voor uw situatie? Bel ons dan direct om een persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Gewoon vrijblijvend, in onze showroom in Heesch.

Harde wind op uw terras? Deze terrasoverkapping biedt antwoord!

De Stobag Pergolino zonwering biedt talloze voordelen, vooral voor woningen zoals die in Nijmegen die blootstaan aan sterke wind. Dankzij de stevige constructie met robuuste staanders en liggers is deze overkapping windvast. Dit betekent dat u uw terrasoverkapping niet hoeft in te klappen bij slecht weer. Ideaal voor woningen aan een open vlakte of aan het water, zoals in Nijmegen. De Pergolino kan tot zes meter diep uitrollen, wat een groter schaduwoppervlak creëert en extra bescherming biedt tegen regen.

De constructie van de Pergolino is bijzonder sterk, wat hem zeer geschikt maakt voor locaties met hoge windbelasting. Bij de Pergolino wordt het doek ondersteund door twee zijliggers die zorgen voor optimale stabiliteit. De staanders zijn zo ontworpen dat ze zowel in de grond als in speciaal ontworpen plantenbakken gemonteerd kunnen worden. Hierdoor past de Pergolino in elke tuinsetting en biedt hij extra flexibiliteit in de plaatsing.

Stobag en Somfy: een sterke combinatie

Deze Stobag Pergolino is voor extra gemak uitgerust met automatische bediening van Somfy. De Somfy motor is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Hiermee kunnen de bewoners de overkapping eenvoudig in- en uitrollen, zonder enige moeite. Dit systeem zorgt ervoor dat ze altijd optimaal gebruik kunt maken van hun terras, ongeacht de weersomstandigheden.

De Stobag Pergolino kan indien gewenst ook worden uitgebreid met dimbare terrasverwarming en ingebouwde LED-verlichting, waardoor u zelfs op koelere avonden comfortabel buiten kunt zitten. Een ander voordeel van de Pergolino is de mogelijkheid om de zijkanten en voorzijde af te sluiten met windvaste screens of een windscherm. Dit biedt extra bescherming tegen wind en regen, waardoor u nog meer comfort ervaart. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de Pergolino lang meegaat en weinig onderhoud vergt.

Zowel Stobag als Somfy zijn gerenommeerde merken die hun strepen ruimschoots hebben verdiend door hun innovatieve producten en betrouwbare prestaties.

Terrasoverkapping Stobag Pergolino met Somfy automatisering, bestand tegen harde windvlagen.

Sterke terrasoverkapping vraagt om goede materialen

Heeft u net als deze bewoners uit Nijmegen te maken met uitdagende omstandigheden voor uw zonwering? Dan is het des te belangrijker om voor goede kwaliteit te kiezen. Anders is goedkoop al snel duurkoop.

Vraagt u zich af waar u op moet letten om goede kwaliteit te herkennen in zonwering? Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige terrasoverkapping met automatische bediening, zijn er meerdere factoren waar u op moet letten. Allereerst is de duurzaamheid van de materialen van groot belang. U wilt een overkapping die bestand is tegen diverse weersomstandigheden en jarenlang meegaat zonder veel onderhoud. De Pergolino van Stobag is een uitstekend voorbeeld, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en roestvrij staal, die stevig en bestand tegen UV-straling en corrosie zijn.

Daarnaast is de stevigheid van de constructie een belangrijke factor. Vooral in gebieden met veel wind, zoals Nijmegen, moet uw terrasoverkapping tegen een stootje kunnen. De Pergolino onderscheidt zich door zijn robuuste ontwerp, met stevige staanders en liggers die zorgen voor optimale stabiliteit. Deze constructie maakt het mogelijk om het doek zelfs bij harde wind gespannen te houden, zodat u altijd beschermd bent.

Montage door eigen monteurs van Deco Zonwering

Ook een topkwaliteit product gaat niet jarenlang mee als deze niet goed gemonteerd wordt. Deco Zonwering laat de montage van haar zonwering daarom altijd uitvoeren door eigen, vakkundige monteurs. Dit waarborgt de hoge kwaliteit van de installatie en zorgt ervoor dat alles naar wens functioneert. Onze monteurs gaan pas weg als alles grondig is getest en netjes is afgewerkt. Dit gaf ook deze bewoners uit Nijmegen de zekerheid dat hun terrasoverkapping perfect werkt en lang meegaat.

Persoonlijk advies voor uitschuifbare terrasoverkapping!

Wilt u ook een windvaste uitschuifbare terrasoverkapping voor uw woning? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij Deco Zonwering in Heesch. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw situatie. Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Stobag Pergolino zonnescherm met Somfy automatisering, super windvast