Geruisloze Plisséfit hordeur van Unilux is een doorbraak in de markt.

In samenwerking met Unilux zijn wij trots om onze aanwezigheid te delen in het vakblad Z&R. De nieuwe Plisséfit hordeur van Unilux is een doorbraak in de zonweringsmarkt. Deze geruisloze hordeur die in 2024 op de markt kwam, heeft de belofte van de stilte waargemaakt. Deze innovatieve oplossing is dan ook enthousiast ontvangen door de vakhandel en delen we graag met u.

Verovering in de markt

De Plisséfit hordeur van Unilux heeft de zonwering markt veroverd met zijn stille werking. Deze vernieuwde versie werd in 2024 gelanceerd, beloofde een aanzienlijke kwaliteitsverbetering ten opzichte van de vorige modellen. Dealers door heel Nederland zijn enthousiast over deze geruisloze hordeur, die het gemak van openen en sluiten naar een nieuw niveau tilt.

Positieve reacties vanuit heel Nederland

Ook klant reacties zijn positief vanuit de verschillende vakspecialisten door heel Nederland. De stille hordeur biedt vooral voordelen in appartementen, waar geluidsoverlast vaak een probleem is. Het is dé aanwinst voor elke woning. Maak een afspraak bij uw Unilux vakspecialist voor advies op maat.

Lees hier het hele artikel: nr-04-2024 van Z&R.

ZenRonline nr4 stille plissefit hordeur

Unilux specialist Heesch

Deco Zonwering is sinds jaar en dag de Unilux specialist in Heesch. In onze moderne en heldere binnenshowroom en de volledig vernieuwde buitenshowroom, is onze totale collectie overzichtelijk tentoongesteld. Zo ook de producten van Unilux, waaronder de verbeterde Plisséfit hordeuren. Of u nu een draaideur heeft, openslaande tuindeuren of een schuifpui.

Geniet van de stilte

Wij laten u graag kennismaken met de vernieuwde Plissé hordeuren van Unilux waarmee u echt kunt genieten van de frisse buitenlucht in huis en geen last meer heeft van het geratel van een hordeur tijdens het openen en sluiten.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien afgestemd op uw woonsituatie.

Maak een afspraak in onze showroom om de stille werking te ervaren en een persoonlijk advies gesprek op maat.

Onze tip, laat u goed adviseren

Het geven van goed en eerlijk advies bij zonwering oplossingen, zoals hordeuren, is in onze ogen cruciaal om ervoor te zorgen dat de gekozen oplossing perfect aansluit bij uw persoonlijke woonsituatie.

Elke woning heeft unieke kenmerken, zoals de ligging ten opzichte van de zon, de windrichting en de bouwstijl, die allemaal invloed hebben op de effectiviteit van zonwering. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals geluidshinder voor buren, vooral wanneer mechanische of automatische systemen worden geïnstalleerd. Een goed advies houdt rekening met zowel de esthetische als functionele aspecten, zodat u optimaal comfort ervaart zonder uw buren te storen.

  • Plissé hordeur Unilux

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de vernieuwde Plisséfit hordeur van Unilux? Wilt u weten wat wij voor uw woonsituatie kunnen betekenen op gebied van zonwering.

Bij Deco Zonwering bieden wij u alleen de beste merken zoals Unilux, Stobag, Buberdorff, Somfy en Heroal die hun kwaliteit al in de praktijk hebben bewezen. We werken uitsluitend met eigen monteurs, zodat we de hoogste kwaliteit in zowel product als montage kunnen garanderen. Maak een afspraak in onze showroom in Heesch voor een persoonlijk adviesgesprek. We nemen graag de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken en de perfecte oplossing te vinden voor uw buitenruimte.